Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ráda se zahaluje do nejdivočejších módních kreací a ještě raději své plastikami vylepšené tělo ukazuje bez svršků. Nyní ale Nicki Minaj překvapuje a v tradičním vánočním filmu švédského módního řetězce jen září.

Film, který originálním způsobem zachytává kouzlo Vánoc, natočil renomovaný režisér Johan Renck. Americká raperka si v něm zahrála po boku charismatických herců Jesse Williamse a Johna Turturra.

Jde o moderní pohled na klasickou pohádku, v níž malá holčička porazí ďábelského bratra Santa Clause a zachrání tak vánoční svátky od sobeckosti. Nicki Minaj je ve filmu matkou holčičky a zároveň vílou jménem Wisest Thingy. „Miluji tento film a hlavně vzkaz, který v sobě nese. Líbí se mi, jak se malá holčička,  která se skrývá v každém z nás, stává velikou hrdinkou. Mám moc ráda vánoční svátky, tu magii, co v sobě nesou,” říká Nicki Minaj.

Děj vánočního filmu, který v plné verzi spatří světlo světa 28. listopadu, se částečně odehrává také v Praze. Nad stověžatým městem se totiž proletí houf víl včetně Nicki Minaj a Jesseho Williamse, který zde hraje také dvojroli - nadpřirozenou superrychlou bytost a otce holčičky. „Nejpamátnější moment z natáčení vánoční kampaně bylo určitě létání po Praze s mojí bandou víl,” vzpomíná Jesse Williams.

Reklama

Další články

Načítám