Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Česka přišlo chladné počasí, a to je období, kdy dýdžejka Lucca (45) s manželem Michalem Dvořákem a dětmi obvykle utíkají do teplých krajin. Tentokrát Lucca odcestovala s kamarádkou a jejími dětmi a volba padla na Emiráty.

„Starší syn Michal začal chodit do první třídy a už to není taková volná docházka jako ve školce. My chceme ale pořád hodně cestovat a během zimních měsíců nasbírat energii v teple. Tak jsme s kamarádkou využily dvou dnů podzimních prázdnin a odletěly jsme i s jejími dětmi do nejbližší destinace, kde je teplo a teplé moře, a tou je Dubaj,” popisuje volbu hudebnice, vlastním jménem Lucie Dvořáková.

Shodou okolností se nedaleko nacházel i otec rodiny Michal Dvořák. „Koncertoval se svým projektem Vivaldianno v Ras Al Khaimah, což je jen hodinu a půl od Dubaje. Tak se u nás v resortu jednou zastavil, ale jinak se věnoval pracovním povinnostem.”

S kamarádkou trávily prakticky většinu času v resortu. „Užívaly jsme si hlavně teplého moře a děti byly nadšené z toboganu. Milují vodu a jsou to dobří plavci, takže jsme je nemusely úzkostlivě hlídat a užily jsme si taky trochu volna,” říká hudebnice, která se pochlubila parádní postavou v plavkách. „Na moje aktivity, jako je tenis nebo pilates, kterým se věnuji v Praze, ale čas nezbýval. Ale někdy je taky dobré si pořádně odpočinout,” usmívá se Lucca.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám