Hlavní obsah
Článek

Každá žena chce být krásná v jakémkoliv věku. S přibývajícími roky však klesá obsah kolagenu v těle a tvoří se první vrásky. To ale neznamená, že tvorbu kolagenu nejde podpořit. Zapomeňte na různá dermo séra či krémy a zkuste efektivní a velmi kvalitní vnitřní výživu pleti! Tou je kolagenový nápoj DermoCollagen ProVenus, díky kterému se zlepší stav pleti, ale i vlasů a nehtů. Udělejte si radost na Vánoce a vyzkoušejte DermoCollagen!

Proč máte vrásky a nekvalitní nehty a vlasy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za problémy s pletí, vlasy a nehty hledejte úbytek kolagenu ve vašem těle. Kolagen působí efektivně proti vzniku vrásek a pomáhá vyhladit ty již viditelné. Čím tedy méně kolagenu v těle máte, tím více nastupují projevy stárnutí. Pleť začíná být méně elastická, nesjednocená či málo rozzářená. Objevují se také problémy s její hydratací a celkově se vytrácí její mladistvý vzhled. Obsah kolagenu v těle ovlivňuje i kvalitu nehtů a vlasů. Jakmile ho máte v těle nedostatek, dochází k šednutí vlasů, více vypadávají a ztrácí lesk. Nehtům chybí jejích pevnost a třepí se. Netrapte se prvními příznaky stárnutí a dopřejte svému tělu kvalitní vnitřní péči díky DermoCollagenu ProVenus.

Kolagen vám nejlépe doplní kolagenový nápoj DermoCollagen!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ptá se, proč právě on? Protože je unikátní hned v několika směrech: Jde o nejsilnější kolagenový nápoj, kombinaci bioaktivního kolagenu a kyseliny hyaluronové pro redukci a zjemnění vrásek. Pozitivní účinek je potvrzen německými studiemi, takže vaší pleti dopřáváte skutečně tu nejlepší kvalitu. Z těchto studií vyplynulo, že došlo k 65% navýšení collagenu v pokožce, 32% redukci očních vrásek a k 18% navýšení elastinu v pokožce. Na užívání DermoCollagenu si zároveň i pochutnáte. Zapomeňte na zápach a nepříjemnou chuť! V jednom sáčku DermoCollagenu se totiž skrývá pomerančový prášek, který výborně chutná.

Jak DermoCollagen funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přípravek DermoCollagen působí přímo v hluboké dermální vrstvě pokožky. Základ složení tvoří kombinace bioaktivních kolagenních peptidů patentovaného složení Verisol® spolu s kyselinou hyaluronovou. Jedná se tak o efektivní vnitřní výživu pokožky. Unikátní složení přípravku DermoCollagen zajišťuje tu správnou hydrataci pokožky. Bioaktivní kolagenní peptidy Verisol ® jsou vědecky potvrzené a působí na lepší elasticitu pokožky a vyhlazení vrásek. Bioaktivní peptidová forma zajišťuje co nejlepší vstřebatelnost do lidské pokožky. „Bioaktivní“ znamená, že se jedná o formu kolagenu lidskému tělu vlastní. Bojujte s vráskami a vyzkoušejte DermoCollagen, který už testovaly i české ženy.

DermoCollagen testovaly skutečné uživatelky na Bety.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jelikož jsme přesvědčeni o tom, že DermoCollagen ProVenus je vysoce kvalitním a účinným přípravkem, který skutečně funguje, nechali jsme ho otestovat reálnými uživatelkami na Bety.cz. Na testování se podílelo 43 reálných žen. Výsledky hodnocení byly skvělé, protože by přípravek DermoCollagen doporučilo 91 % uživatelek. Nejvíce si ženy chválily okamžité zlepšení nehtů, vlasů a rozjasnění či sjednocení pleti. Pro dosažení maximálního efektu je však zapotřebí, aby se DermoCollagen užíval dlouhodoběji. Další pochvalu dostal tento produkt za svou skvělou pomerančovou příchuť. Buďte krásnější a využijte nyní akční nabídku na eshopu lekarna.cz, DermoCollagen ProVenus za výhodnou cenu 890 Kč.

Další články

Načítám