Hlavní obsah
Článek

Vidět bývalou playmate Janu Štefánkovou ve společnosti, je v poslední době velmi vzácné. "Kam bych chodila, starší syn začal chodit do školy, tak mám doma starostí dost," řekla Super.cz stále půvabná blondýnka, která je matkou dvou synů. Do světa modelingu už se rozhodně vracet nechce. "Občas beru jen nabídky na moderování, ale hlavně se věnuji rodině a své firmě," vysvětlila.

Jana měla velkou část svých pracovních aktivit na Seychelských ostrovech, kde určitý čas žila s honorárním konzulem Ernstem Pindurem. Dodnes tam pořádá i luxusní pobyty s výukou etikety pro nejvyšší management. "Já sama se tam ale už přes školní rok nedostanu. Nechci brát syna ze školy," svěřila.

Na nádherných ostrovech nebyli s rodinou ani v létě. "Rozhodli jsme se zůstat v Čechách a teď vím, že to byla chyba. Počasí tady bylo vážně hrozné," postěžovala si Jana, která má stále postavičku jako zamlada.

Štefánková se objevila ve společnosti jen proto, že doprovázela novou seychelskou velvyslankyni na jejím plánovaném pražském programu. "Seychely jsou pořád můj druhý domov, tak jsem ráda, že konečně mají v Praze velvyslanectví a ne jen konzulát," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám