Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pamatujete si ji ještě coby moderátorku počasí při začátku vysílání televize Nova? Herečka a zpěvačka Michaela Dolinová (60) nedávno změnila barvu vlasů a nám připadá, že čím dál tím víc připomíná tu Míšu, kterou jsme poznali už před třiadvaceti lety!

„Blondýna jsem byla asi jenom tři roky, pak jsem byla světle hnědá. Nakonec jsem se vrátila ke své původní barvě vlasů. Vyžadovala to role Coco Chanel, kterou hraju. A takhle, jak to teď mám, jsem vypadala i na začátku na Nově. Nicméně každá žena čas od času zatouží po změně barvy vlasů, ať je jakákoli,“ řekla nám na křtech kalendářů Muže roku a Nej Sestřičky Míša.

Zrzavou dámou se ale prý nikdy nestane. Možná by se to nelíbilo ani jejímu muži Janu Sváčkovi.

A když už jsme byli v Nemocnici Na Bulovce, kam charitativní guru David Novotný přivedl za dětskými pacienty řadu celebrit s dárky, bavili jsme se také o doktorech. Dolinové se nic zásadního, co se zdraví týče, nikdy nestalo. Chodí maximálně tak na protichřipkové injekce. Jinak má bližší zážitky s bílými plášti a zdravotnickým personálem jen co se přivádění dětí na svět týče.

„Když jsem dvakrát rodila, odrodily mě pokaždé sestřičky. Jsou strašně šikovné. Když jsem dostávala ven Julinku, sestřička mi vyloženě hupsla na břicho a daly jsme to. Bylo to skvělé,“ dodala Dolinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám