Hlavní obsah
Článek

Navenek usměvavý harmonický pár, doma za zavřenými dveřmi to ale někdy pořádně jiskří! Řeč je o moderátoru Aleši Cibulkovi a jeho „manželovi“ Michalu Jagelkovi. Jsou spolu sice tak dlouho, že by jim většina šoubyznysu mohla závidět, ale někdy to opravdu není idylka!

„Čtvrtého prosince spolu budeme sedmnáct let. Letí to, utíká. Přijde mi, že to je rok. Hádáme se a umíme se hádat krásně. Strašně nás to baví. Nechutní jsou spíš kolegové a kolegyně, kteří po půl roce hovoří o osudových vztazích a lásce. Nevědí o tom nic,“ řekl Super.cz Michal Jagelka.

„Většinou se hádáme o kraviny. Kdo dal něco špatně do myčky, kdo co neuklidil. Zásadní věci ale neřešíme. Tak dlouho jsme se totiž hledali, až jsme se našli,“ směje se český Leonardo DiCaprio, kterého jsme zpovídali na křtu v pořadí již desátého filmového kalendáře pro pamětníky jeho chotě Aleše Cibulky.

Pokud se na něj jeho moderátor zlobí, častuje ho docela zábavnými osloveními. „To jsem blázen, šílenec, autista. Všechno je to ale láskyplné,“ dušuje se Michal.

S registrovaným partnerem si vůbec neříkají křestním jménem. „To je pravda. Jak jsme kočičí rodina, měli jsme dva barmské kocoury (jeden nám už ale odešel do kočičího nebe), tak si říkáme Kočko. Ale není to v zženštilém slova smyslu. Jsme ten Kočka s velkým ‚ká‘, je to naše jméno. Aleši bych mu třeba v životě neřekl,“ dodal herec a dabér.

Reklama

Další články

Načítám