Hlavní obsah
Článek

Chybělo málo a mluvili jsme o ní v minulém čase! Sympatická rapperka Sharkass, která před lety uspěla v Talentu a doteď má takový úspěch, že si od ní texty i celé písničky objednává řada kolegů z hudební branže, se kvůli poslednímu klipu hned dvakrát ocitla v ohrožení života. Mrkněte na videoklip, jestli za všechny ty potíže stál!

Při cestě na Bali ji zaskočil tajfun (minul ji vlastně jen omylem), na samotném indonéském ostrově pak měla nehodu a musela se rozloučit s vybavením pro natáčení.

„Měly jsme nehodu na skútru a přišly o část techniky. A také o notebook. Vznik videa to hodně ovlivnilo, oprava počítače stála hodně. Ale přesto jsem ráda, jak se nám ho povedlo natočit,“ říká Sharkass, která nám nedávno prozradila, že se zasnoubila se ženou, a je poznat, že i nový song není žádným zaplaceným reklamním videem od úřadů na Bali, ale její osobní zpovědí.

„Vezmu tě tam, kde mě poznáš, přece to nemůžeme zabalit, naše ledy nechám roztát, jestli chceš, tak pojedeme na Bali,“ zpívá v songu. Na ostrov jela za kamarádkami s další „kámoškou“, jestli se povedlo zažehnout lásku, o čemž také v songu zpívá, to nám ale neprozradila.

„Klip se natáčel ve spolupráci s holkama z Asijo Míšou a Zuzkou, které nám na Bali poskytly ubytování a všude odvezly a postaraly se, také vybraly lokace k natáčení. Holky se rozhodly opustit stereotypní život v Praze a jít žít život na vlastní pěst, tenhle song není o nich, ale je o tom, aby se lidé nebáli cestovat a poznat nové kraje, také je písnička klasicky o lásce, kde je v refrénu napsáno, že občas je místo rozchodu řešení vzít svoji druhou polovinu někam na dovolenou – třeba na Bali,“ usmívá se tajnosnubně Sharkass, která se kromě hudby věnuje i moderování na stanici Sport 5. Tam v pořadu Ukaž se! Hledá nové talenty mezi mladými zpěváky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám