Hlavní obsah
Článek

Kdyby nešlo o tak vážnou věc a Jiřímu Pomejemu (†54) s jeho současným přístupem k léčbě rakoviny nešlo o holý život, bylo by to poměrně vtipné. Příšerná nemoc se vrátila ve velkém a dabér by ji zahubil jedině tak, že si nechá odstranit hlasivky. Místo toho ale riskuje život extrémní hladovkou, na kterou se však připravoval vskutku impozantně!

„Mám dvě skvělý holky. Andy mi připravila kachnu se šesti, moje dcera chce, abych si zachránil p***l. Hlavně si chci ale zachránit život,“ říká na videu, které zveřejnila v předvečer počátku hladovky jeho žena.

Oba se na dietu upnuli jako na možný zázrak. Věří, že rakovinu extrémní hladovka zničí. Jiří Pomeje jakoukoli jinou variantu vyloučil s tím, že radši maximálně zbývající tři roky dožije v klidu, než aby žil pětadvacet let se slavíkem v krku. „Nehnu s ním. Je to na něm. Hladovka ho nadchla a bere ji jako naději. Opravdu existují lidé, kteří tvrdí, že jim pomohla,“ říká Andy.

Lékaři však dlouhodobě varují, že jde o babské a nesmyslné rady a že nic jiného než konvenční léčba spolehlivě nepomůže. Tak jen doufejme, že Jiřímu 42 dnů trvající hladovka naopak obrovsky neuškodí, což se velmi často také stává!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám