Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dostala se až do finále Miss České republiky v roce 2008, přesto byla Kateřina Šonková ve světě modelingu dost přehlížená. Před pár lety se ale někdejší Playmate podařilo změnou životního stylu zhubnout a nabídky se zase začaly hrnout.

„Stále se věnuju modelingu, i na stará kolena ty nabídky jsou,” říká s radostí modelka. A co způsobilo Katčinu proměnu? „Miluju sport, takže makám. Každý den běhám nebo posiluju. A snažím se odolávat sladkému.”

Kateřina začíná pomýšlet na zadní vrátka. „Snažím se věnovat stylingu. S jednou mojí kamarádkou plánujeme na jednom portálu pořad o módě. Tím, že se modelingu věnuji už nějakou řádku let, tak za mnou kamarádky chodily a prosily mě, abych je nalíčila, učesala, šla s nimi nakoupit. Tak jsem si říkala, proč bych se tomu víc nevěnovala. Mám hroznou radost z toho, když žena odchází a vypadá lépe,” řekla Šonková na oficiální dražbě originálních triček podepsaných slavnými osobnostmi v rámci charitativního projektu Jsem kým jsem.

Reklama

Další články

Načítám