Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V českém bulváru má status bývalého partnera Lucie Borhyové (46). Kromě toho se o Alanu Babickém ví, že se dlouhá léta profesionálně věnoval golfu. Málo se už ale ví, že český playboy začínal jako model, nebo lépe řečeno manekýn.

„Mám už modelingové zkušenosti. V době mých začátků se tím uživit nedalo, ale byl to zajímavý přivýdělek,” říká Alan, který působil jako manekýn ještě za minulého režimu pod hlavičkou ÚBOK, tedy Ústavu bytové a oděvní kultury, který tehdy výrazně určoval vkus v socialistickém Československu. „Je mi jednapadesát, takže jsem fungoval za doby Marie Kadeřábkové, Melánie Vančurové, Ivana Kocánka. Pamatuju si, že jsem chodil přehlídky v obchodním domě Máj,” smál se své minulosti Babický.

Vzhledem ke svým zkušenostem se světem módy se bývalý partner Lucie Borhyové docela přátelí s objektivem fotoaparátu. Nevyhledávám sebeprezentaci. Nejsem nadšený z toho, když to kolem mě blýská, ale zároveň se focení nevyhýbám,” říká Alan, který se spolu s dalšími osobnostmi jako je tenistka Karolína Plíšková, fotbalista Lukáš Vácha nebo umělec Musa zapojil do charitativního projektu Barbory Jelínková a Michaely Skuhravé Jsem kým jsem.

„Bylo to přirozené, protože to dělaly dvě dámy, které považuju za své dlouholeté kamarádky. Celá ta spolupráce měla přátelského ducha. Navíc jsem tam byl s dcerou, se kterou mám i fotku,” odkazuje Alan Babický na focení s dcerou Miou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám