Hlavní obsah
Článek

Takto vypadal před 30 lety! Podívejte se na svatební fotku Michala Davida (63). S manželkou Marcelou před pár dny oslavili perlovou svatbu, třicáté výročí! Svatba se konala 5. listopadu 1987 a od této doby jsou Michal s Marcelou manželé.

"Včera jsme s mou manželkou Marcelou oslavili 30. výročí naší svatby. Važte si každé chvíle, kterou můžete strávit po boku milovaných a nejbližších osob ve vašem životě. Ať už je to partnerka, rodina nebo blízcí přátelé. Strašně ten čas letí. A já děkuji za to, že mám tak skvělou manželku, na kterou se můžu ve všem spolehnout,“ napsal svým fanouškům v den výročí na sociální síť Michal.

Před několika dny měl premiéru nový muzikál Muž se železnou maskou v Divadle Broadway, ke kterému napsal Michal David hudbu. Zpěvák však po premiéře pracovně nezahálí a připravuje se na velkolepý koncert Michal David and Friends, který se uskuteční již 23. listopadu ve Fóru Karlín. Na koncertu vystoupí například Gazebo, který je známý díky hitu I like Chopin, skupiny Opus, Snap nebo Den Harrow.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám