Hlavní obsah
Článek

Herečka Dana Morávková (52) prožila během natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 hodně ošklivé chvilky. Coby představitelka Zdeny Suché se musela vypořádat s domácím násilím ze strany svého agresivního partnera Andreje Martynčáka.

Toho ztvárňuje slovenský herec Ján Jackuliak. Nakonec došlo i na znásilnění! Morávková se do své role týrané ženy natolik ponořila, že odcházela z natáčení s pláčem.

„Nejednou jsem odcházela domů v slzách. Nejhorší není to fyzické týrání, ale to psychické. Naštěstí doma mám skvělého manžela a syna, kteří mě vždycky dokážou uklidnit,“ prozradila Dana Morávková k natáčení dílů, které diváci vidí v těchto dnech.

Ač jako herečka musí umět zahrát téměř cokoliv, scéna znásilnění pro ni byla opravdu náročná, jak se sami můžete přesvědčit ve videoukázce. „Zaplať pánbůh, já jsem se nikdy v životě do podobné situace nedostala a věřím, že ani nedostanu. Zdena to nemá vůbec jednoduché, stydí se to někomu říct, protože má pocit, že je to svým způsobem i její vina,“ snažila se svou postavu pochopit Morávková.

Pro Jána Jackuliaka to bylo možná ještě horší. Někteří diváci totiž mají tendenci ztotožnit si seriálovou postavu se skutečností. Jackuliak tak u diváků zjevně nebude vůbec populární, protože si dovolil „sáhnout“ na kladnou hrdinku Morávkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám