Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Soraja Vucelic patří k celé plejádě podivných ženštin, které zkusily štěstí ve šmírovací reality show Big Brother. Opravdovým ternem však pro tuto milovnici plastických úprav zevnějšku bylo seznámení s hvězdným brazilským fotbalistou Neymarem.

Ten s brunetou, která se svlékala pro Playboy a další magazíny, prožil krátký románek. Díky tomu se ale o nepříliš známé balkánské modelce mnohem víc mluvilo a začala dostávat pozvánky do televizních pořadů.

Nedávno šokovala svou účastí v TV Pink! v Srbsku. Do televize totiž nakráčela v modelu s obnaženým ňadrem. Ani zakrytí bradavky však celkový dojem nezachránilo a Soraja vypadala jako laciná holka nabízející na ulici sexuální služby.

Modelka ovšem ráda poutá pozornost, což se jí ve vyzývavém modelu podařilo. V minulosti vzbudila rozruch, když prohlásila, že zvažuje založení politické strany.

Soraje sebevědomí nejspíš narostlo nejen díky románku s Neymarem, ale i proto, že ji na sociální síti sledují tisíce fanoušků. Otázkou zůstává, proč se raději nevěnuje psychologii, protože se pyšní tím, že tento obor vystudovala.

Reklama

Další články

Načítám