Hlavní obsah
Článek

Jen tři týdny poté, co kina ovládl Thor, na filmovém plátně spojí síly Batman se Supermanem, Wonder Woman, Aquamanem, Flashem a Cyborgem. Komiksoví hrdinové v Lize spravedlnosti zachrání svět, v civilu se ale potýkali s pořízením společné fotky.

Hvězdný tým společný film uvedl na premiéře v Londýně. V civilní podobě se publiku představili Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash) i Ray Fisher (Cyborg). Největší ozdobou projekce byla ale samozřejmě Gal Gadot. Představitelka Wonder Woman v sexy minišatech ukázala dekolt i stehýnka. Její filmový kostým je ovšem ještě o poznání odvážnější.

Na premiéru Ligy spravedlnosti se akreditovali fotografové z předních britských médií. Herci však zatoužili po vlastním snímku. Jason Momoa vytáhl mobil a snažil se své kolegy zvěčnit na jedné selfie. V šestičlenné sestavě to ale nebylo vůbec jednoduché.

Seskupení zastánců dobra z repertoáru vydavatelství DC Comics fanoušci vyhlížejí se stejným očekáváním jako dobrodružství Avengers od konkurenčního Marvelu. Liga spravedlnosti ale není úplnou sázkou na jistotu. Film se totiž kvůli nespokojeným reakcím přetáčel a výsledek je velkou neznámou. Letošní sólový film Wonder Woman sice diváky nadchl, ale loňské setkání Batmana se Supermanem nedopadlo úplně nejlépe.

Reklama

Další články

Načítám