Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) o sobě dokáže mluvit s odzbrojující upřímností. A tak jí leckdo dokáže odpustit i nějaké to vulgární slovíčko. Pánové z Těžkého Pokondra jsou sice velmi výmluvní, ale když Simona dorazila jako host do jejich pořadu, spadla jim čelist. Když se totiž modelky zeptali, jak ji změnilo mateřství, bez obalu prohlásila: "Už nejsem taková kráva sobecká."

I když stále patří k velmi vyhledávaným modelkám, mluví o sobě Krainová až s přehnanou sebekritikou. "Jsem trochu ztrhaná maminka," krčí rameny a maminy i v mnohem mladším věku mohou jen vzteky skřípat zuby, když tuhle "ztrhanou" bytost vidí v průsvitných šatech na molu, jak ukazuje svoje dokonalé tělo v konkurenci o generaci mladších krásek.

„Děkuju pánu bohu, že mám takovou genetiku, jakou mám. Jsem spokojená a holkám, co začínají přeju jenom to nejlepší, protože vím, co je čeká. Je to maraton a je to mnohem náročnější než v době, kdy jsem začínala já," vyznává se ze svých pocitů.

Večírky, kde nemusí být pracovně, ale už Simona nevyhledává. "Jsem teď maminka na plný úvazek," vysvětlila na Frekvenci 1 s tím, že někteří lidé z jejího okolí tuhle změnu neustáli a přišla tak i o letité kamarádky. "Ale nemám jim to zlé, život má prostě vývoj," míní

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám