Hlavní obsah
Článek

Na konci října se ikonická hollywoodská herečka zařadila mezi padesátnice. Životní mezník ale Julia Roberts (56) příliš neprožívá. Stále se usmívá na všechny strany a snaží se co nejlépe obstát v Hollywoodu i mimo kamery jako trojnásobná matka.

Čerstvá padesátnice si z věku začínajícího pětkou nedělá hlavu. „Každé narozeniny jsou důvodem k radosti. Na těch letošních nebylo nic výjimečného,“ řekla Julia o životním jubileu. „Ptal se snad někdo neustále George Clooneyho (62) a Brada Pitta (60) na to, jak se cítí po padesátce?“ poukázala na to, že u jejích kolegů věk nikdo neřeší.

Julii přibývající léta opravdu netrápí. V Hollywoodu stále patří k nejžádanějším herečkám a svůj půvab umí prodat i v kampani módní značky, pro niž vystavuje své štíhlé nohy. Dokonalý úsměv předvedla také na tiskové konferenci ke svému nejnovějšímu filmu Zázrak.

Nestárnoucí hvězda v něm ztvární matku syna s deformací obličeje, který se snaží zapadnout mezi nové spolužáky. Své tři děti Roberts v nové roli vyměnila za Jacoba Tremblayho (11), který je po výkonu ve filmu Room označován za velký dětský herecký talent.

Reklama

Další články

Načítám