Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kamila Špráchalová spolu s kolegou Otakarem Brouskem dabuje seriál o útěcích z vězení na Prima Cool. U příležitosti jeho představení jsme probrali i její vlastní útěky, ať už ty reálné anebo spíše psychické. Půvabná herečka je zastáncem toho, že lepší je utéct, než se trápit, například v nevyhovujícím vztahu.

"Ze školy jsem nikdy neutíkala, ani za ni nechodila, vždycky jsem byla šprtka. A moji kluci jsou v tomhle po mně. Zatím jsou hodní a poslušní, bojí se maminky a tatínka. Šprti nejsou, ale nemůžu si na ně stěžovat. Já utíkala ale hlavně ze špatných vztahů, které mě dusily. Jeden v tom po mně je, druhý ne," svěřila nám Kamila.

"Jak jsem většinou velmi racionální, tak ty moje útěky bývaly většinou hysterické a rychlé. Bylo to na první signální, nic promyšleného. A myslím si, že první signální se má poslouchat, protože to bylo vždycky pro mě dobře, když jsem ze špatného vztahu utekla. A nemyslím tím jenom vztahy s muži, ale i pracovní, třeba z nějakého divadla. Než bych dlouho a racionálně probírala pro a proti, jen bych se trápila. Naslouchám instinktům," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám