Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Jiří Korn občas fušuje i do herectví. Doby, kdy si zahrál titulní roli v pohádce Honza málem králem už jsou ale dávno pryč a i když o sebe zpěvák pečuje a udržuje se ve skvělé kondici, zbyly na něj v jeho dvaašedesáti letech už jen postavy nájemných vrahů.

Po filmu 2Bobule ho totiž do téhle role obsadili i v seriálu Expozitura. Své sportem vypracované tělo ale přece jen ukáže. Super.cz získal záznam z nejnovějšího dílu české kriminálky ještě před jejím televizním uvedením. Takže můžete posoudit dříve, než kdokoli jiný, jak na tom zpěvák opravdu po fyzické stránce je. S Robertem Jaškówem totiž mají scénu v sauně.

Dvojici kriminalistů Terezu Hodačovou a Dana Chládka čeká v nové epizodě, kterou vysílá ve středu večer TV Nova pod názvem Smrt tří králů případ vraždy dvou bohatých podnikatelů. Nájemný vrah, jehož hraje právě Jiří Korn, se zřejmě chystá i na dalšího vlivného muže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám