Hlavní obsah
Článek

V brazilském Sao Paulu byla zvolena držitelka tiulu Miss Bumbum Brasil 2017. Rosie Oliveira (28) si na finále nebrala servítky a pustila se do kritiky místních politiků.

Bývalé majitelky nejkrásnějších brazilských zadečků jako Suzy Cortez a Erika Canela snily o tom, že své tělesné chlouby vystaví v pánských magazínech po celém světě. Letošní vítězka má úplně jiné ambice. Jejím cílem jsou politické reformy.

Pořadatelé letos zpřísnili pravidla a nastavili limit. Brazilky, které mají přes boky více než 107 centimetrů, byly nemilosrdně diskvalifikovány. Změna měla soutěž učinit „elegantnější“ a zamezit hledání kopií Kim Kardashian. Obvod vítězčiných boků je rovný metr.

Rosie během ceremoniálu, na němž finalistky prezentovaly svá pozadí, ostře protestovala proti současnými poměrům v Brazílii. „Mým největším snem je zlepšení politické situace. Všichni si zasloužíme svobodu, kvalitní zdravotnictví, dostupné vzdělání a bezpečnost. Naše země potřebuje reformy. Současná Brazílie mě odrazuje od toho, abych zde porodila své děti,“ nešetřila kritikou Miss Bumbum 2017.

Reklama

Další články

Načítám