Hlavní obsah
Článek

Její křivky vyniknou v adrenalinové sérii Rychle a zběsile i v kampani na spodní prádlo. Elsa Pataky (47) se naštěstí v kalhotkách a podprsence nevystavuje jen před svým manželem Chrisem Hemsworthem (40).

Drobná blondýnka patří ke španělské značce spodního prádla Women´secret stejně neodmyslitelně, jako k akčním filmům se zběsilým tempem. Jako modelka toho ale samozřejmě ukáže podstatně více.

V nové kampani se maminka pětileté Indie Rose a tříletých dvojčat Sashy a Tristana opět předvedla jako provokatérka. Černé krajkové prádlo na jejím těle dokonale vynikne. Pokud by ovšem někdo zatoužil vlastnoručně se přesvědčit o jejích tělesných kvalitách, vystavil by se značnému riziku. Elsa totiž patří představiteli komiksového Thora.

Hemsworth byl v roce 2014 zvolen nejpřitažlivějším mužem naší planety, ale jeho působnost se neomezuje jen na Zemi. Domovem boha hromu je totiž Asghard, odkud má přehled o celém vesmíru. V kinech momentálně boduje film Thor: Ragnarok, v němž se Chris snaží odvrátit zánik svého světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám