Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to tady. To, co známí Ivety Bartošové (†48) už několik týdnů předpovídali, se stalo skutečností. Iveta Bartošová a její ochránce Josef Rychtář (65) už jsou víc než přátelé. Bartošová se do muže, který se o ní poslední měsíce staral a nechal ji bydlet ve svém domě, bezhlavě zamilovala. A ani trochu jí nevadí, že Rychtář byl 27 let šťastně ženatý. Ostatně zadané a ženaté muže měla zpěvačka vždycky v oblibě.

Rychtářova manželka Darina souhlasila, když se rozhodl její muž poskytnout citově zraněné Bartošové pro rozchodu s Domenicem Martuccim azyl v jejich domě v Říčanech. To ale zřejmě netušila, že se jí Iveta rozhodne vzít také manžela. A když po čase ženský instinkt zvítězil a paní Darina začala tušit, už bylo zřejmě pozdě.

Bartošová se z domu po nátlaku Dariny Rychtářové odstěhovala, ale s jejím mužem se vídá dál. A to doslova denně. Na ulici se objímají, hladí a rozhodně nevypadají jako přátelé. A to zdaleka není vše.

Podle informací Blesku jela Darina v pondělí do Prahy na vyšetření do nemocnice sama bez svého muže vlakem. Důvod? Ten dal přednost péči o Ivetu, kterou vezl do nemocnice v Motole, kde včera podstoupila operaci ramenního klíčku.

Nyní je jen na Rychtářovi jak se rozhodne. Dá přednost stabilnímu manželství nebo vzplanutí s psychicky labilní zpěvačkou?!

Reklama

Další články

Načítám