Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že manželská krize, kde se hovořilo i o rozvodu, je zapomenuta a rány se zahojily. Zpěvák Petr Bende (46) nám už loni, když jej manželka Zuzana doprovodila na vyhlášení cen Český slavík, svěřil, že se vztah urovnal a oba se snaží být hlavně dobrými rodiči. A nevyloučil ani to, že by se k sobě vrátili.

Tehdy si pořídil i bydlení kousek od manželky, s níž žil odloučeně, aby jejich rozchod nepoznamenal syny Matyase a Maxe. Zdá se ale, že k sobě Petr se Zuzanou opět našli cestu, a snad nejen kvůli dětem. Před pár dny zpěvák na svém profilu postoval fotografie ze společné dovolené.

Manželé se syny ji odjeli strávit do tepla, do letadlem nepříliš vzdálené Dubaje. A podle fotek vypadají zase jako šťastná rodinka. Málokterý příběh krize má tak šťastný konec. Teď už je Petr samozřejmě zase v kalupu a připravuje svoje Vánoční turné. Ty pravé Vánoce ale zřejmě stráví celá rodina zase spolu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám