Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Tradiční pokusy o redukci váhy u Mariah Carey (54) selhaly. Když se zpěvačce nepodařilo zhubnout dietami ani cvičením, rozhodla se prý pro pohodlnější způsob, jak zmenšit svůj objem.

I když si Mariah odmítala svou kyprost připustit, na koncertech v Las Vegas nebylo možné její kynutí přehlédnout. Zpěvačka vypadala v odvážných kostýmech mohutně a na jevišti působila dost sklesle. Náladu jí měla zvednout až operace žaludku, po níž začala hubnout.

„Mariah byla na své ženské křivky vždy hrdá, ale letos si uvědomila, že jí tanec činí stále větší problémy a přibývají nelichotivé komentáře kritizující její postavu. Před měsícem byla na operaci a už se začaly projevovat první pokroky. Teď se cítí mnohem lépe,“ tvrdí zdroj obeznámený s aktivitami zpěvačky pro Page Six.

Chirurgický zákrok měl zmenšit její žaludek. Ona se tak cítí sytá po konzumaci menšího množství jídla. „Nikdy jsem se nevážila. Jsem vysoká, takže moje hmotnost bude vždycky lehce nadprůměrná,“ prohlásila kdysi Mariah. Pokud si opravdu nikdy nestoupne na osobní váhu, nezjistí, nakolik byl zákrok úspěšný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám