Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) dala do porodu sbohem Divadlu pod Palmovkou. Na vlastní žádost přerušila účinkování ve hře Ať žije královna! a také zkoušení Chicaga, které mělo mít premiéru v listopadu.

Divadlo se svým divákům již omluvilo na webových stránkách. "Vážení diváci, velmi se omlouváme, ale vzhledem k těhotenství paní Čvančarové rušíme představení Ať žije královna! plánované na 25.října. Představení je psychicky i fyzicky velmi náročné, a proto jej paní Čvančarová již nemůže odehrát. O případné možnosti vidět inscenaci v roce 2012 vás budeme včas informovat," stojí napsáno na stránkách divadla.

Krásná herečka má obavy o miminko, a proto chce nyní především odpočívat. Mluví se o tom, že ji hraní kvůli rizikovému těhotenství nedoporučili lékaři.

"Kdy paní Čvančarová začne opět hrát se neví. Vše bude záležet na tom, jak se bude cítit po porodu, jak bude zvládat péči o miminko a všechny věci s tím spojené," vysvětlila Aha mluvčí Divadla pod Palmovkou Barbora Tůmová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám