Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ondřej Koptík je znovu na scéně. A i když to vypadalo, že se svými zprávami na sociální síti končí, není tomu tak. Stále je rozhodnutý bojovat o svoji expřítelkyni Hanu Gregorovou a vztah zachránit.

"I když jsem dosáhl svého, po čem jsem toužil od začátku celého rozchodového cirkusu s Hankou, tak po tom všem, co jsem musel pro to udělat, můžu dnes říct, že souboj mlčení Hanky a mého psaní prohráváme oba. Já prohrál svoji životní lásku, i když ji stále nosím v srdci, a myslím, Hanko, že i ty mě stále nosíš v srdci," napsal Koptík a pokračoval ve vyznání.

"Řekneš sice jen 2 roky, to je okamžik, jak píšeš, ale pro mě je to mnohem víc, to pro tebe asi jen ztracený čas. A svoji důstojnost jsem rozhodně neztratil. Já chodím s hlavou vztyčenou, protože za lásku se má bojovat a vším co jde a každý na tomhle světě může být lepší člověk a zaslouží si další šanci. Já bych ti jich dal klidně milion a víš proč? Protože tomu se říká bezmezná a oddaná láska bez výhrad, tu k tobě cítím. Vím, že je potřeba napravit spoustu věcí, ale bez tebe to sám nezvládnu. Je T'aime, Hanko," dodal.

A vypadá to, že stále věří, že se s Hankou potká a vše si vyříkají. <span><span><span class="UFICommentBody"><span>"Já nikdy v životě takovou lásku nezažil, jako k ní, tak holt jsem trochu zešílel, malinko<span class="_47e3 _5mfr"><span class="_7oe">. V</span></span>ím, že to byla síla, ale nic, co by se nedalo napravit<span class="_47e3 _5mfr"><span class="_7oe">. A k</span></span>dyžtak mě může zabít na tý schůzce," uzavřel. </span></span></span></span>

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám