Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátky hudební kariéry zakládajícího člena kapely Slza byly dost krušné. Nebylo výjimkou, že na koncert kytaristy Lukáše Budila přišli jen dva diváci. Dnes je Slza považovaná za jednu z nejpopulárnějších tuzemských kapel současnosti a o fanoušky rozhodně nemá nouzi. Naopak na jejich koncertech se to jen hemží davy náctiletých fanynek.

Houfy obdivovatelek nechyběly ani na křtu jejich druhé desky s názvem Holomráz.  „Měli jsem to štěstí, že jsme nezačali od nuly. Než přišla popularita Slzy, tak jsme se vždycky na nějaké úrovni pohybovali,” říká Lukáš Budil.

Kluci si svých fanynek váží. „Čím víc kvičí, tím jsme radši, protože tam jdou vidět emoce a my jsme za to samozřejmě rádi,” říká zpěvák kapely Petr Lexa, na internetu známý také jako Hoggy.

Věkový průměr fanouškovské základny Slzy se zvyšuje. Pravdou ale je, že skalními obdivovatelkami jsou stále hlavně teenagerky. V minulosti se nám Petr svěřil, že mu fanynky nedopatřením poškrábaly kapotu auta. Na křtu desky přišel s další historkou. „Občas dostáváme zajímavé dárky. Mám jednu zajímavou zkušenost, kdy jsem dostali tampón - čistý. Nevím, co to mělo znamenat, ale bylo to zvláštní,” kroutí hlavou představitel Petra Dvořáka ze seriálu Přístav.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám