Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi jednu z nejúspěšnějších hudebních formací současnosti. Zpěvák Petr Lexa, na internetu známý také jako Hoggy, a kytarista Lukáš Bundil spolu tráví převážnou část svého času.

Hudebníci ze Slzy, kteří právě vydávají svou novou desku s názvem Holomráz, spolu prý trávili víc času než se svými partnerkami. „Jsme spolu opravdu hodně často,” konstatoval Petr, známý také jako Petr Dvořák ze seriálu Přístav. „Naštěstí je tam těch několik hodin spánku, které to dorovnají,” smál se Lukáš, který přidal k dobru jednu historku na toto téma: „Moje přítelkyně se potkala s basákem od nás z kapely a on se jí ptal: ’Jak se má Lukáš?’ A ona odpověděla: ’To bys mi spíš měl říct ty. Vždyť ho vidíš častěji než já,” smál se kytarista.

Atmosféra v Slze je ale stále víc než dobrá. „Ponorkovou nemoc zatím nemáme. Pokud si teda zrovna nepouštíme Žlutou ponorku od Beatles, ale to je jediná ponorka, kterou v autě máme,” říká Budil.

Reklama

Další články

Načítám