Hlavní obsah
Článek

Hvězda muzikálu Děti ráje Jan Kříž bude otcem. Jeho krásná manželka Maruška je těhotná a pár se těší na prvního potomka. Na Marušce zatím těhotenství není vůbec znát. A to už je v 5. měsíci těhotenství.

"Je to tak, čekáme kluka. Těším se hrozně moc," řekl Super.cz Kříž. Dokonce už byl s Maruškou i jednou u lékaře a viděl ultrazvuk. "Povedlo se mi urvat den volna a zrovna to tak vyšlo, že Maruška byla objednaná k doktorovi. Byl to velký zážitek," prozradil Kříž, který nyní září v Německu v muzikálu Ples upírů.

Na Marušce zatím těhotenství není vůbec znát. <span>"Maruška má pořád perfektní postavu, chce být hezká těhule a já si nemůžu stěžovat," řekl Super.cz Kříž. "Je moc statečná a silná. Jak fungujeme na dálku, nemá to teď se mnou jednoduché. Je to můj poklad a moc se na mimčo těším. Moc jsme si ho přáli," dodal Kříž, držitel ceny Thalie za roli Michala v Dětech ráje. Muzikál Děti ráje se po přestávce opět vrací. V listopadu ho čeká turné po halách</span> v prosinci se vrací na domovskou scénu do Bobycentra v Brně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám