Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její muž Jay Cutler (34) hraje za tým Miami Dolphins a herečka Kristin Cavallari (30) si užívá všech výhod pobytu na Floridě. Dnů strávených na pláži obzvlášť.

Na tu v neděli vyrazila i se svými třemi potomky, syny Camdenem a Jaxonem a dcerou Saylor, a dvěma ženami, které jí s dětmi pomáhaly. Když zatím poslední dítě čekala, pro magazín Rodiče uvedla, že je ráda, že to bude holčička. „Mám radost, že mí chlapci budou vyrůstat se sestrou. Myslím, že jim to v budoucnu pomůže lépe porozumět ženám,“ řekla dnes třicetiletá blondýnka.

Kristin se dříve věnovala herectví a jako žena, která musela mít pro kamery a následně oči diváků lahodící postavu, vždy dbala a stále dbá na zdravý jídelníček. A stravovací návyky předává i dětem. „Nejím žádné chemické látky, snažím se jíst organické potraviny, jak jen to je možné. Jíme spoustu zeleniny, kuře, kvalitní hovězí i ryby. Taky milujeme sladké brambory a celozrnné rýžové těstoviny,“ uvedla.

Hráče amerického fotbalu Cutlera si Cavallari vzala v roce 2013 po tříleté známosti a jedněch odvolaných zásnubách. V létě 2011 je zrušili, aby je na podzim téhož roku zase obnovili.

Reklama

Další články

Načítám