Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Petra Špindlerová je velmi esoterická bytost. A k jejímu životu patří vedle jógy, zdravého životního stylu, včetně vegetariánství, také meditace. A kde si je lépe užít než v indickém ášramu. Do Indie se Petra chystá už pošesté.

Místní hygienické podmínky herečku neodrazují. "Myslím, že to není tak zlé," míní Petra, která jezdí do Indie jako baťůžkářka. "Kdysi jsem šla na očkování proti žloutence a netrpím nějakou panikou, že bych něco chytla," uvedla s tím, že tedy občas použije desinfekční gel na ruce.

"Jím normálně, jako vegetariánka toho najdu dost, piju čaj a vodu tedy jen balenou, zase takový dobrodruh nejsem. Ale jistoty nejsou v životě žádné," svěřila nám na charitativní dražbě pro svoji nadaci YogaHelp, která vynesla 40 tisíc korun.

Nemoc si ovšem z Indie už přivezla. "Kdysi dávno jsem chytla tyfus, ale to jsem si přivodila svými hloupými řečmi sama. Slova jsou nebezpečná. To jsem ještě tvrdila, že každý dobrodruh si z exotické země přiveze nějakou pořádnou nemoc. A tak se mi to vymstilo. Dneska už svá slova vážím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám