Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) je dva roky po porodu syna Tadeáše naplno zpátky v pracovním procesu. Má to ale jeden háček. Kvůli pracovnímu vytížení už nezbývá čas na cvičení. A kila navíc po porodu stále zůstávají.

"Vrátila jsem se do dvou muzikálů, čeká mě vánoční turné, budu mít šest koncertů, mám z toho hroznou radost. Loni jsem pracovala občas, teď je to horší. Ale zase léto jsme měli hezký a od března to zase trošku odpadne a bude to ve větším klidu," řekla Super.cz Monika na finále Miss Hasička ČeskoSlovensko, kde zpívala.

Po šestinedělí začala chodit na hot jógu, kde se zbavovala kil. Bohužel kvůli času na ní už několik měsíců nebyla. "Nebyla jsem tam hrozně dlouho. Je od rána od devíti a dělá mi problém na tři hodiny ráno vypadnout, když odpoledne jdu do práce. Chci být s Tadeášem. Necvičím. Tadeáš má ale patnáct kilo, tak posiluju s ním, když ho nosím," usmívala se Monika.

"S váhou jsem na tom blbě, není to ideální, jak to bylo dřív. Mrzí mě to, ale ne zas tolik, abych nežrala a něco dělala," upřesňuje s tím, že se chystá cvičit alespoň doma. Její partner, bývalý hokejista Tomáš Horna, má trenérskou licenci. "Mám doma kondičního trenéra, měli jsme spolu jeden trénink doma. Bylo to fakt super. Chtěla jsem mu sice říct tisíc sprostých slov, ale cítila jsem, že se něco děje. Akorát se ale střídáme na hlídání, takže zase nic. Ale dám si to jako předsevzetí," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám