Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přemýšlíte, co nadělit dceři, mamince, snaše? Usnadníme vám to tipy na spodní prádlo a další lákavé kousky prádelníku i šatníku. Vybírat nemusíte jen pro ostatní členy rodiny, ale klidně si vyberte i dárek pro sebe.

Přitažlivost ženská

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přesně to v sobě má zakódované podprsenka Deauville Submarine. Prsa do ní dokonale padnou a vyplní její nádherně zdobené nevyztužené košíčky. Podprsenka pochází z návrhářské dílny renomované holandské firmy PrimaDonna, uznávaného specialisty na ženské křivky. Výrobou prádla se zabývá dlouhých 150 let a všechny nasbírané zkušenosti vkládá do každého kousku prádla.

Krásky z TV reklamy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Iva Kubelková, nebo podprsenka Jeanne? Obě! Společně vystupují v úspěšné reklamě na nákup spodního prádla na Astratex.cz. A dohromady jim to moc sluší. Košíčky s falešnými strappy pásky, které ve správné poloze drží téměř neviditelná vrstvička toho nejjemnějšího tylu, pomáhají k dokonalému tvaru prsů. No řekněte, není to čistá krása?

Braletky, módní hit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slyšeli jste už výraz „braletka“? Skrývá se pod ním zpravidla nevyztužená krajková podprsenka s košíčky ve tvaru trojúhelníků. Mladé dívky tento druh podprsenek milují a také vyhledávají. Právem, nejlépe sluší menším, pevným prsům. Tak jako krajkový model Carly v zajímavém purpurovém odstínu.

Luxus na pohled i na dotek!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To rozhodně platí o noční košilce Melanie. Nevyztužené košíčky jsou zdobené jemnou krajkou a tenká ramínka se dají délkově regulovat. Směrem dolů se rozšiřuje, je tedy i pohodlná. Uléhat v takové kráse ženy baví! Košilka ze saténu je krásným dárkem pro ženu každého věku.

Body pro vaše body

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepostradatelnou součástí šatníku je praktické a zároveň hezké body. Jeho hlavní předností je to, že krásně zcelí oblast pasu, takže se pod kalhotami ani sukní nevytvářejí nevzhledné sklady. To, že navíc ochrání vaše záda před nastydnutím, je příjemným a důležitým bonusem, který nošení body přináší. Body Clara je navíc ozvláštněné módními strappy pásky, které připoutají pohledy k vašemu dekoltu.

Další články

Načítám