Hlavní obsah
Článek

Dakota Johnson (28) si ve filmu Padesát odstínů šedi a jeho pokračování užila pořádně pikantní scény, ale sexsymbolem se nestala. Dokonce i na galavečeru, kde pořádně obnažila dekolt, ji zastínila její matka Melanie Griffith (66).

Slavný rodinný tandem v Los Angeles okořenil akci LACMA Art+Film Gala plnou prominentních hostů. Ceremoniál, během něhož byli za své zásluhy oceněni režisér George Lucas a malíř Mark Bradford, si nenechaly ujít filmové hvězdy ani nejkrásnější modelky.

Z plejády celebrit fotografy nejvíce zaujaly Dakota Johnson s Melanií Griffith. Anastasia z Padesáti odstínů šedi oblékla růžové šaty s hlubokým výstřihem, v nichž pořádně odhalila svou hruď. Podprsenka zde samozřejmě nepřipadala v úvahu.

I když Melanie oblékla podstatně cudnější outfit, dceři mohla směle konkurovat. Černé šaty pořádně obepnuly její štíhlou siluetu a napěchovaly ženské zbraně. Šedesátiletá exmanželka Antonia Banderase (63) by v adaptaci erotické literatury mohla uspět stejně jako Dakota. V únoru dorazí do kin závěrečný třetí díl příběhu o sadomasochistické vášni s názvem Padesát odstínů svobody.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám