Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoční překvapení jsou často milá, ale ruku na srdce, největší radost nám většinou udělá dárek, který si vybereme sami. Je to něco, po čem už dlouho toužíme a co nám dokáže splnit sen. A pragmaticky řečeno, naši blízcí také jistě ocení, když jim dáme jasně a srozumitelně najevo své přání. Pokud je tím vaším vrátit čas o pár let zpátky, vylepšit si vzhled a omladit tvář, máme pro vás zaručený tip.

Vánoční voucher na plastiku víček vám rozjasní pohled nejen pod stromečkem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plastická operace víček patří k nejoblíbenějším výkonům s velice efektním výsledkem. Na očním okolí se nám známky stárnutí projevují nejdříve. „Typicky se v oblasti horních víček vytvoří kožní nadbytky, které jsou problémem zprvu estetickým, později i funkčním. V oblasti dolních víček pak nadbytečná kůže a tukové váčky vytváří dojem unavených očí,“ říká plastický chirurg Asklepionu MUDr. Miroslav Krejča. Pokud si o Štědrém večeru rozbalíte dárkový voucher kliniky Asklepion a toužíte právě po omlazení pohledu, je plastika víček tou nejjednodušší cestou. Ošetření i následná rekonvalescence je rychlá a stihnete ji například i mezi vánočními svátky.

Nezapomeňte na obočí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Někdy se může stát, že vám plastický chirurg při konzultaci řekne, že by operace víček (blepharoplastika) už neměla dostatečných efekt. Není ale třeba hned balit váš vánoční voucher zpět do obálky. V Asklepionu totiž doplní v takovém případě operaci víček o tzv. browlift. Jde o operaci čela, která dokáže pozvednout „spadlé“ obočí a vyrovnat jeho případnou asymetrii. Současně řeší kožní nadbytky na horních víčkách a omlazuje oblast čela a kolem očí. Konkrétně odstraňuje horizontální vrásky na čele, uprostřed čela, mezi obočím a na kořeni nosu. Tvář získá příjemnější a veselejší výraz, což opět oceníte nejen o Vánocích.

I facelift může být perfektním vánočním dárkem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybrat dárek pro babičku, tchyni nebo maminku bývá někdy oříšek. A přestože plastická operace obličeje, facelift, není jen výkonem pro ženy, mnoho z nich právě po tomto radikálním omlazení touží. Při faceliftu chirurg odstraní nejen nadbytečnou kůži, ale vypne také podkožní struktury, čímž docílí výrazného zpevnění kontur a vyhlazení vrásek na obličeji i krku. Jizvy jsou umístěny ve vlasaté části, aby byly co nejméně viditelné. K dárkovým voucherům Asklepion ve vánoční edici dostanete také komplimentku, na kterou můžete obdarovaným napsat to nejsrdečnější věnování. Dokonale splněný sen je na světě.

Vánoční útok na podbradek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další problematickou partií, která pacienty často trápí, je podbradek. Dá se odstranit pomocí radiofrekvenční liposukce BodyTite. Její speciální nástavec NeckTite určený na ošetření podbradku vysaje z podkoží přebytečný tuk a zároveň vypne povolenou kůži. Méně invazivním řešením je lipolýza Belkyra. Po injekční aplikaci přípravku do podkoží dojde k destrukci tukových buněk a jejich postupnému ubývání. Odstranění podbradku je naším dalším tipem na vánoční dárek a možností je samozřejmě daleko víc. Výhodou vánočních voucherů Asklepion je, že jsou vystavovány na konkrétní částku a obdarovaný si sám vybere, na jaké ošetření ji uplatní.

Další články

Načítám