Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kvalitní povlečení s těmi nejkrásnějšími motivy a barvami pro celou rodinu nyní za akční ceny. Vyberte si z barevných i decentních vzorů, jednobarevné nebo třeba povlečení s pohádkovým motivem. Klasická bavlna i hřejivý mikroflanel mohou zdobit i vaši ložnici. Nyní v akci na 4home.cz. Akce platí do 14. listopadu nebo do vyprodání zásob.

Absolutní bestseller

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořiďte si i vy nejoblíbenější motiv konopných listů na kvalitním bavlněném povlečení Aromatica. Syté zelené barvy prozáří vaši ložnici a příjemný materiál zaručí kvalitní spánek. Nabízíme v několika rozměrech. V nabídce také prostěradla a další produkty se stejným motivem.

Povlečení k zachumlání se slevou až 33 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zachumlejte se do hvězdného povlečení z toho nejměkčího materiálu. Heboučký mikroflanel je díky své hřejivosti ideální materiál pro chladné zimní noci a zajisté potěší všechny malé i velké zmrzlíky. Mladistvý motiv hvězdiček v oblíbené modro-bílé barevnosti prozáří každou ložnici i dětský pokoj. V nabídce více rozměrů.

Hřejivost a elegance se slevou až 31 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi heboučké povlečení z mikroflanelu v dokonalém jednobarevném provedení skvěle padne do každé ložnice. Díky své hřejivosti je ideální pro chladné zimní noci a zajisté potěší všechny malé i velké zmrzlíky. Neutrální šedá barva působí velmi elegantně a je vhodná i do čistě pánských ložnic. V nabídce více rozměrů.

Hvězda mezi povlečeními za exkluzivní cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní povlečení z mikrosaténu kombinuje dokonalou měkkost, hebkost a praktičnost. Oblíbenou černobílou barevnost s originálním motivem hvězdiček podtrhuje elegantní mírně lesklý efekt. Povlečení má velmi jemná a hebká vlákna, díky kterým si užijete maximální pohodlí. Mikrosatén rychle schne, nežmolkovatí a nemusí se žehlit.

Radost všem dětem s extra slevou 38 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dětské bavlněné povlečení Ledové království s nejoblíbenějšími pohádkovými hrdiny – Annou, Elsou a roztomilým sněhulákem Olafem. Povlečení je oboustranné a je vyrobené z kvalitní bavlny, která zaručí vašim dětem maximální pohodlí.

Další články

Načítám