Hlavní obsah
Článek

V Los Angeles byla udílením Hollywood Film Awards oficiálně zahájena sezóna, která v únoru vyvrcholí rozdáním Oscarů. Mezi herečkami se ani letos neztratila Kate Winslet (48). Už má na kontě první trofej.

Hvězda Titanicu na ceremoniálu, během něhož je poprvé upozorněno na nejvýraznější výkony a počiny letošního roku, zabodovala s filmem Kolo zázraků. Režisér Woody Allen herečce svěřil roli manželky provozovatele lunaparku, která se v 50. letech minulého století zamiluje do záchranáře, jehož si zahrál Justin Timberlake.

Kate Winslet na ceremoniál přišla v černém overalu s pořádným výstřihem. Trojnásobná maminka si velkou chvíli užila a na pódiu samou radostí zlíbala kolegyni Allison Janney, jíž cenu zajistila vedlejší role v dramatu Já, Tonya. V zákulisí se Kate zvěčnila s Jakem Gyllenhaalem (43). Ten uspěl s filmem Stronger.

Ocenění herci nyní netrpělivě očekávají, zda se jejich jména objeví také v nominacích na Zlaté glóby a Oscary. Na Hollywood Film Awards uspěl i snímek Nejtemnější hodina, v němž Gary Oldman ztvárnil Winstona Churchilla. Ten je v Hollywoodu označován jako jeden z nejlepších filmů roku 2017.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám