Hlavní obsah
Článek

Nikola Uhlířová je jednou z mála vítězek tuzemských soutěží krásy, jimž se podařilo uspět v zahraniční konkurenci. Z Miss Face, kterou loni vyhrála, byla vyslána do Vietnamu, kde se dostala do Top 5 v soutěži Miss Grand. "Bylo to hodně náročné," přiznala nám.

Už začátek byl hodně těžký, když byla ubytována se soutěžící z Ugandy. "Byla samozřejmě krásná. Ale byla hodně na štíru s hygienou. Dokonce si nepřivezla ani kartáček na zuby," prozradila Nikola. Další spolubydlící z Indonézie ji naopak motivovala, v pohodě to bylo i s reprezentantkou Panenských ostrovů.

"Ale jinak to bylo úžasné, splnila jsem si svůj sen. Celé to bylo dost dlouhé, ve Vietnamu jsme byly měsíc, takže jsem nashromáždila do života spoustu zážitků i zkušeností. Ale žádná dovolená to není. Byl to boj, denně jsem naspala jen tři čtyři hodiny, celé dny jsem byla na podpatcích a nalíčená, i když ostatní holky nebyly, já ano, abych dobře zapůsobila," vyprávěla nám na finále soutěže Miss hasička, kde zasedla v porotě.

Mezi superfinalistkami byla Nikola prý jediná, která vynikala ryze přírodní krásou, a měla například svůj vlastní, chirurgicky neupravený nos. "Bylo tam dost holek s plastickými operacemi," připustila Nikola s tím, že vítězná dívka z Peru měla dokonce odstraněná spodní žebra. "Vnímám to jako plus, že jsem pořád svá a přirozená. Chci taková zůstat co nejdéle," doplnila Uhlířová, která se chystá zkusit modeling ve Spojených státech.

Reklama

Další články

Načítám