Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) je svým aktivním životním stylem inspirací pro spoustu lidí. Ti jí upřímně pochválí skoro každý její příspěvek na sociálních sítích, protože s ní zkrátka názorově souzní a obsah zpěvaččiných profilů je baví. To se pochopitelně netýká všech, kteří ji sledují.

Nejvíc pozornosti a také vášní, ať už pozitivních, nebo právě negativních, budí fotky zpěvaččiny postavy v prádle nebo plavkách. Dara je na své tělo hrdá a nebojí se to říct a ukázat. „Když už jedeme na vlně vystrčení zadků a jiných věcí, jdu do toho zas. A tentokrát zepředu. Protože já se nebojím, a ano, extrémně mě těší být inspirací pro ty, kteří chtějí mít tělo dvacítky navždy. A když už ho MY, zralé ženy, máme, nevím, proč bychom ho nemohly občas jako důkazní materiál takto směle odprezentovat,“ napsala k záběru na své břišáky, který vidíte v úvodu článku.

Onou vlnou vystrčených zadků naráží na jiný svůj snímek, který zveřejnila nedávno. A někteří lidé ji za to odsoudili s tím, že se nehodí, aby se matka malé dcery takhle předváděla. I na ‚předek‘ někteří reagovali podrážděně. „No nevím, ale je vidět, že to tělo nepatří dvacítce, ale starší ženě. Prostě stárneš,“ dočetla se zpěvačka. Takových reakcí bylo několik. Jiná ‚fanynka‘ Daře vzkázala, že ne každý je zdravý, aby mohl cvičit, a má ke štíhlé postavě genetické předpoklady. Je to ale oprávněná kritika?

Zaslouží si Dara Rolins kritiku za své posty?
Ne, maká, a tak vypadá skvěle. Palec nahoru
72,4 %
Ano. Nehodí se, aby se takhle vystavovala
24,4 %
Nevím
3,2 %
Celkem hlasovalo 4334 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám