Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete si na vítězku poslední SuperStar? My na drobnou dívku se zrzavými vlasy skoro zapomněli. Trvalo totiž dost dlouho, než o sobě opět dala vědět. A nyní jí vychází první deska, která zatím zaujala hlavně na Slovensku, odkud pochází.

Zpěvačka Emma Drobná si dala s debutovým albem načas. Půdu pro něj si ovšem připravila důkladně. Skladby Smile a Words se u našich sousedů staly rádiovými hity a sbírají vysoká čísla i na internetu.

Svoje debutové studiové album natočila Emma Drobná ve spolupráci s produkčním týmem, na který spoléhají například Tina, Richard Müller, Debbi anebo Misha. Emma je výhradní autorkou textů, na jednom, jediném duetu na albu, se podílel její přítel Štěpán Urban, který se zpěvačkou píseň i nazpíval.

Na Slovensku září Emma Drobná, která změnila image a je z ní blondýnka, jako skutečná hvězda. Jak zareagují Češi, se teprve uvidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám