Hlavní obsah
Článek

Oba jsou velmi zaměstnaní a tzv. rozlítaní. Adam Mišík a Diana Kratochvílová si proto váží každé chvilky, kterou mohou strávit společně. I z toho důvodu doprovázel zpěvák v zahraničí úspěšnou modelku na pražský casting Czechoslovak TopModel, kde plavovláska vybírala nové talenty.

Diana už má s vybíráním nových tváří zkušenost, na castingu zasedla v porotě už poněkolikáté. I letos si bohužel postěžovala na chyby, kterých se na sobě dívky dopouštějí.

„Každý rok bohužel vidíme totéž. Víc než polovina dívek má obarvené vlasy, navíc většinou špatně, umělé nehty, tunu make-upu a vytrhané obočí. Přitom kdyby se takto „nevylepšovaly“, jsou to většinou krásné a zajímavé typy,“ říká Diana, která kromě Evropy uspěla i v zámoří.

Jak ale připomíná, cesta do LA nebo Miami není tak přímá, jak některé mladé modelky čekají. „Moc dobře si pamatuju, jaké to bylo na začátku pro mě. Důležité je držet hlavu vzhůru, aby vám, jak se říká, nespadla korunka. Může přijít i mnoho odmítnutí za sebou, než se vám podaří prorazit. Hlavní je myslet pozitivně, dívat se dopředu a naslouchat těm, kteří jsou kolem vás. Brát vážně rady profesionálů – fotografů, režisérů, lidí z agentur. A makat na sobě,“ doplňuje Diana.

Letošní finále Czechoslovak TopModel se uskuteční 30. listopadu a opět na něj dorazí prestižní mezinárodní porota tvořená skauty a zástupci modelingových agentur z celého světa. Diana s Adamem, kteří brzy oslaví druhé výročí vztahu, mezi hosty samozřejmě nebudou chybět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám