Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Děčínská rodačka Karolína Kurková (27), která žije trvale v New Yorku se svým snoubencem Archie Drurym a jejich téměř dvouletým synem Tobinem Jackem Drurym, předvedla, že si vždy dokáže udělat dostatek času na rodinu. Malého Tobina nedávno vzala do zábavního komplexu v Los Angeles The Grove. Synka přitom střežila jako oko v hlavě a neopomněla si s ním také pohrát a zatočit jej ve vzduchu.

Roztomilý modrooký blonďáček v džínových šortkách a kostkované košili vypadal, jako by mamince z oka vypadl a pyšná Karolína se jej před paparazzi rozhodně nesnažila nijak skrývat.

Kurková se navíc poslední dobou opět naplno vrhla do práce a účastní se jedné přehlídky za druhou i spousty focení. Poté, co kvůli těhotenství, porodu a péči o synka na dva roky vypadla z žebříčku deseti nejlépe placených modelek světa, tak má úspěšně nakročeno, aby se v žebříčku časopisu Forbes zase objevila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám