Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Očekávaný film na motivy slavné detektivky Agathy Christie Vražda v Orient expresu za sebou má slavnostní premiéru v Londýně. A ta byla skutečně hvězdná. Ve snímku Kennetha Branagha, jenž se zároveň představil v hlavní roli Hercula Poirota, se potkávají Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Penélope Cruz, Judi Dench, Willem Dafoe, Daisy Ridley a další.

Byla to prvně zmíněná hollywoodská hvězda, představitelka paní Hubbardové, která červený koberec opanovala. Skvěle jí k tomu posloužily stříbrné šaty Prada s hlubokým výstřihem, do něhož pohledem zabředl i sám Poirot, a rozparkem. Dlouhé lokny nechala splývat, s líčením šetřila, s úsměvy do objektivů naopak ani trochu.

Zajímavostí je, že se Pfeiffer v jednom z rozhovorů na téma Vraždy v Orient expresu přiznala, že tento příběh Christie nezná, respektive neznala. „Jde o věhlasnou a jednu z nejproduktivnějších spisovatelek, ale tuto novelu jsem nikdy nečetla a ani jsem neviděla žádnou filmovou adaptaci,“ uvedla. Rozuzlení tak pro ni bylo překvapením, stejně jako bude pro některé diváky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám