Hlavní obsah
Článek

Jak jsme již informovali, po Lutheru Raphaelu Simonovi se do české verze muzikálu Rocky dostává další zahraniční hvězda. A zatímco předchozí představitel Apolla si v Česku našel lásku, OJ Lynch, který na padesát let vypadá opravdu fantasticky, má smůlu. Musí si před půvabem českých žen a dívek dávat pozor. Podívejte se na video s rozhovorem a přečtěte si, co nám k tomu řekl!

„Slyšel jsem, že Luther, předchozí Apollo, si tu našel přítelkyni. Bohužel já jsem už zadaný. Vlastně nemůžu říct bohužel. Mám v Německu v Hamburku snoubenku s malým dítětem. Přijedou na Nový rok a budou tu i v lednu. A asi se musí moje snoubenka trochu bát, kdybych byl na ulici s českými dívkami sám (směje se). Asi bych se pro jistotu na chvíli schoval do dodávky,“ říká pobaveně týpek, který v české verzi Rockyho bude zpívat česky.

A to přestože po třech dnech v Česku zatím neuměl víc než pár slov. Neplánuje ale, že by se náš rodný jazyk učil v hospodě, jak bývá zvykem. S alkoholem v hlavě by si prý stejně nic nezapamatoval.

„Když už Luther v českém Rockym kvůli jiné práci nemohl dál hrát a já dostal nabídku, hodně jsem to zvažoval. Jazyková bariéra byla jedním z důvodů. Ještě potřebuju pár týdnů na zlepšení, ale pak lidem svou češtinu ukážu. Musí přijít na muzikál,“ láká diváky a divačky.

Tu druhou skupinu bude vábit i jeho vzezření. I v padesáti vypadá líp než řada třicátníků.

„Hodně sportuju. Profesionálně hraju basketbal i fotbal, hodně běhám, cvičím. Chci se udržet pohromadě,“ dodal OJ Lynch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám