Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, Hana Gregorová (71) se dostala do špitálu. Důvodem má být totální vyčerpání organismu. Jsou tací, kteří z toho viní jejího ex Koptíka a jeho neustálé zveřejňování nových a nových podrobností ze života slovenské herečky. Ta se nyní ozvala přímo z nemocnice. Co vzkázala?

„Dávají mi kapačky. Snad to bude lepší,“ svěřila Gregorová Blesku. Víc už toho ze sebe nevymáčkla, čemuž se nelze divit, protože nyní potřebuje kvůli únavě hlavně odpočívat.

Mnozí si její kolaps pochopitelně spojují především s nepochopitelnými útoky a zveřejňováním velmi intimních informací ze společného života od bývalého přítele Ondřeje Koptíka (Super.cz jich 99 procent nezveřejnil, většinou byly totiž natolik soukromé povahy, že by to nebylo vůči Haně Gregorové fér).

Její mladý ex se ale brání s tím, že herečka má zdravotní potíže, a dokonce si dovolil z podílu na hereččině kolapsu obvinit její kamarádku.

Super.cz již dříve tipoval, že velmi brzy musí přijít razantní reakce právníků Gregorové, čemuž se Ondřej vysmívá s tím, že má v rukávu spoustu es a ví takové věci, že se s ním prý určitě herečka chtít soudit nebude.

A taková to prý byla láska…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám