Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S odhalením sexuálního obtěžování v šoubyznysu se roztrhl poslední dobou pytel. V rámci iniciativy Me Too je přiznávají všechny možné světové celebrity. I české krásky v čele s Helenou Houdovou veřejně promluvily.

My tohle téma probrali s jednou z nejkrásnějších muzikálových zpěvaček, půvabnou brunetkou Betkou Bartošovou, která pravidelně dostává prostor na divadelních premiérách k malé radosti svých kolegyň. Premiéru dostala i nyní v Muži se železnou maskou v Divadle Broadway.

Podobnou nabídku výhod za přízeň dostane ostatně i ve své roli krásné Luisy, o jejíž intimní společnost stojí sám král. "V reálném životě se mi to naštěstí nestalo. Myslím si totiž, že to záleží i na ženě, jak si muže pustí k tělu. Od producentů ani režisérů jsem takovou nabídku nikdy nedostala. A když už se nějaká takhle jevila, tak to nikdy nebylo od těchto lidí," svěřila. "Možná je to tím, že se chovám trochu odtažitě. A sama doufám, že hlavně tím, že jsem dost dobrá, abych dokázala roli obhájit bez toho, aby se musely používat tyhle věci," dodala.

Betka už je nějaký čas šťastně zadaná, její partner ale není z hereckého prostředí, a ve zmíněném muzikálu má kráska náruživé scény na jevišti hned se dvěma kolegy. Nežárlí na ni? "Zatím nikdy nežárlil, ale teď jsem tady měla polibky s Davidem Gránským i s Vojtou Drahokoupilem. Určitě to viděl, protože seděl v první řadě, tak uvidíme, co na to řekne. Ale snad bude případná scéna až doma, a neudělá ji už tady," uzavřela se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám