Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milého překvapení se od kolegů na jevišti dočkal herec Pavel Zedníček (74). Ten slavil 1. listopadu 68. narozeniny a "spoluhráči" z komedie Pro tebe cokoliv mu v Divadle Kalich nadělili přímo na jevišti dres Jaromíra Jágra s jeho magickou osmašedesátkou.

„Ještě jsem se úplně nevzpamatoval. Byl to pro mě docela šok, že si kolegové vzpomněli. Prvním dárkem byl ohlas hlediště a tím druhým tenhle dres. Já jsem sice nikdy hokej nehrál, jako kluk jsem zkoušel jen bandy hokej, ale lednímu hokeji a Jaromíru Jágrovi fandím léta. Samozřejmě u televize. A určitě budu dál," svěřil Zedníček.

"Mám v téhle souvislosti ovšem jedno přání. Aby se Jarda dožil coby hokejista stejného věku na ledě jako já dnes v divadle. Při jeho fyzičce na to stoprocentně má a já si tu svoji bude zase utužovat při tenise. To je momentálně pro mou konstituci sport číslo jedna,“ dodal oslavenec, který shodou okolností slaví ve stejný den jako Divadlo Kalich, které je tímto plnoleté.

A i k tomu se váže historka. Před 18 lety měl totiž Pavel odehrát premiéru muzikálu Hamlet jako Polonius, ale den před tím oslavoval své padesátiny u Bolka na farmě a zpívali u toho až do rána, takže do Prahy se vrátil bez hlasu. Nakonec tedy premiéru odehrál Josef Laufer a Pavel hrál až druhou premiéru 2. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám