Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Pavlína Ďuriačová je prostorově opravdu velmi výrazná. V novém muzikálu Muž se železnou maskou jí ale figura sedne jako pověstný zadek na hrnec. Její alternaci Leonu Černou Stříbrnou musejí pro roli královny, která nešťastné manželství zajídá, vycpávat. Ona si vystačí s vlastními proporcemi.

Zaslechli jsme dokonce, že Pavlína proti nabíraným kostýmům trošku protestovala, protože vypadala, jako by svoje kolegy Davida Gránského a Vojtu Drahokoupila snědla. "Romanu Šolcovi se kostýmy povedly, ale máme přes ně ještě pláště, které nás udělají monstrózně veliké, a už byl problém se poskládat na lavici. Ale myslím, že jsme se s tím s Romanem poprali a dopadlo to dobře," míní zpěvačka.

Mínili jsme, že tuhle roli napsali Michal David s Lou Fanánkem Hagenem Pavlíně přímo na tělo. "Když jsem tu písničku slyšela, hned jsem se v tom cítila jako doma. To nebylo psané pro Marii Terezu, ale jednoznačně pro Pavču. A čím víc je na jevišti ke mně David arogantní, tím líp se to hraje," svěřila.

S váhou prý Pavlína bojuje celý život, není to o tom, že by ji bavilo být silná. "Nejde o to, že bych nějak hrozně moc jedla, ale jím hrozně nepravidelně. Mám sklony k nabírání a tohle je pro mě cesta do pekel. Mám období, kdy rapidně zhubnu, a pak zase období, jako je zkoušení, kdy se najím ráno a pak zase až v noci, a váha jde okamžitě nahoru," přiznala.

Neuvažovala tedy o nějakém výživovém poradci, který by jí pomohl? "Už jsem poradkyni měla a makala jsem na tom, ale podepsalo se mi to na psychice. Velmi záhy se zase vše vrátilo do starých kolejí. Musím si říct sama, že teď ten jídelníček změním, nasadím ovoce a zeleninu a pitný režim, jako třeba teď. Najednou vidím, že jsou mi ty kostýmy až na zem, šlapu si na ně. Protože když skončily zkoušky, mám čas sama na sebe," prozradila, že zhubla.

Kolik kilo má dole, ale neví. "Já se radši nevážím, radši to kontroluju na oblečení a na tom už to vidět je. Ale není to nic závratného. Ty zkoušky skončily před chvilkou, takže se teprve dávám do klidu a makám na sobě," dodala. Toho, že by při zhubnutí přišla i o svůj skvělý hlas, se nebojí. "Já už za svůj život zhubla několikrát, a to hodně rapidně, a nikdy se to na hlasu nepodepsalo, spíš na té psychice," upřesnila.

Pavlína je čerstvě vdaná, tak nás zajímalo i to, jak je spokojená v manželství. "Hrozně moc. Já se toho bála, jako teenager jsem si říkala, že se nikdy vdávat nebudu. Musím říct, že jsem si vybrala naprosto dokonalého muže, který je pro mě neskutečnou oporou. A i tou fyzickou, protože je vysoký, a i já mám pocit, že se o něj můžu opřít a přitulit se k němu. Je úžasný, že mi i pomůže, když jsou zkoušky a nejsem doma, tak uklidí a uvaří. Prostě dokonalý muž," uzavřela Pavlína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám