Hlavní obsah
Článek

Ideálem krásy už nejsou jen vychrtlé modelky. Na přehlídkách a v kampaních dostávají prostor i plnoštíhlé ženy, které mohou vypadat velmi atraktivně. Gemma Collins (36) však není sexy ani potmě.

Macanda z britské reality show The Only Way Is Essex vyrazila své dobře živené tělo prohřát na Kanárské ostrovy. Jako cílovou destinaci si zvolila Tenerife, kde bylo k vidění něco skutečně velkolepého. Gemma se po ostrově procházela v průsvitném body. Pokud by měla o 50 kilogramů méně, byl by na ni snesitelný pohled. Televizní boubelka ovšem svoji váhu vůbec neřeší.

Výbava hotelového pokoje, v němž se Gemma ubytovala, pravděpodobně nezahrnovala zrcadlo. Pokud by v něm totiž spatřila odraz své tělesné rozložitosti, sotva by ven vyrazila v prádélku určeném pro erotickou předehru.

Kdyby se ovšem někdo macatou Gemmu rozhodl kvůli oblékání kritizovat, se zlou by se potázal. „Zopakuju to, co už jsem řekla snad stokrát. Svoje oblečení nemusím před nikým obhajovat. Nosím to, co se mi líbí. Kdo přišel s nařízením, že holky s kily navíc nemůžou nosit sexy outfity?“ reagovala podrážděně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám