Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pět měsíců se jí dařilo tajit těhotenství. Gabriele Laškové (34) se zatím bříško zakulatilo jen lehce, a tak to nebyl problém ani při focení vypasovaných šatů.

„Chtěla jsem si tuhle informaci nechat pro sebe do třetího měsíce. Ale jelikož to na mně nebylo vidět a čas velmi rychle plynul, tak už bylo na čase to říct v práci a následně se svěřit veřejně,” uvedla sympatická kráska, která se cítí velmi dobře a ani v rané fázi těhotenství neměla příliš velké nevolnosti.

Česká Miss 2013 se i ve druhé polovině těhotenství uplatňuje jako modelka. My jsme ji potkali na focení nové kolekce Beaty Rajské. Dlužno dodat, že kvůli tomu musela Gábina přefitovat některé modely. „V tuto dobu se postava každým týdnem mění. Domluvily jsme se, že šaty přizpůsobíme,” říká Gábina.

Větší komplikace jí bříško, paradoxně, způsobuje v roli moderátorky. „V práci na Primě to začíná být trošku problém, protože je těžké najít šaty, které jsem schopná zapnout. Když je tam nějaké to kilo navíc, tak je to problém.”

Modelka a moderátorka zatím nemá promyšlené, jak dlouho hodlá zůstat v pracovním procesu. „Bude hodně záležet na tom, jak se budu cítit. Myslím si, že nebude nic bránit tomu, abych vysílala co nejdéle, na druhou stranu si nedovedu představit, že bych byla ve studiu den před porodem,” řekla Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám