Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli měla dcera zpěvačky Annie Lennox Tali (24) v modelingu slibně našlápnuto, před dvěma roky s touto profesí sekla. Jako důvod Annie uvedla, že její dcera nechtěla stále dokola řešit otázku, zda je dostatečně hubená, a že nebyla šťastná. Sama Tali pak dodala, že když se jí někdo zeptal na povolání a ona řekla, že je modelka, nebylo jí to příjemné. Když ale přijde dobrá nabídka, nebojí se po ní skočit.

Nedávno se Tali objektivu znovu nastavila. A rovnou v reklamě na prádlo značky Agent Provocateur, jež se vyznačuje opravdu vysokou mírou dráždivosti. Dráždit, to ona umí. Fanouškům pravidelně předkládá snímky, například ve vaně, naposledy s nimi sdílela fotku v průhledném body zase jiné značky spodního prádla.

Podstatnou část jejího obsahu na sociálních sítích ale zaujímají obrazy, jejichž výstava proběhla v hotelu Chelsea v New Yorku. Malířkou se cítí být především.

O Lennox se hodně psalo před dvěma lety v souvislosti s nehodou na kajaku na řece Hudson, při níž zemřel její partner fotograf. Bol se promítl i do její umělecké tvorby, která zapůsobila i jako terapie.

Reklama

Další články

Načítám